przez poszkodowanyklient » 2014-02-12, 21:58
Szanowny Panie,W koncu sie Pan laskawie zainteresowal swoim klientem szkoda,ze zajelo to Panu prawie 11 miesiecy.Domyslam sie ,ze przyczynily sie do tego wpisy na wielu forach,a nie troska o moje okna.W dniu dzisiejszym zauwazylem ze skutecznie usunal Pan cala swoja reklame firmy SAMPRE w internecie.Do tej pory ignorowal Pan moje telefony oraz pisma.Ciesze sie ,ze w koncu jest odzew z Pana strony,tylko prosze pisac prawde.Zaproponowal mi Pan w pismie z dnia 10.02.2014r cyt:poprawa mocowania skrzydel w ramach okiennych,zwiekszenie ilosci punktow mocowania i podparcia stolarki,podniesienie gornej czesci okna HST i jej zakotwienia,korekta uszkodzenia okleiny na ramie okna.W zwiazku z powyzszym pytam Pana jak sie to ma do wystepujacych wad okien do ktorych firma Sampre sie przyczynila:brak pionow ,zdeformowane ramy oraz slupki naroznikowe,brak kompletnej tasmy cieplego montazu we wszystkich oknach(albo mnie Pan celowo o... ,albo nie ma Pan wiedzy na temat cieplego montazu).Prosze wyjasnic mi i wszystkim zainteresowanym na forum jakiej kosmicznej technologii chce Pan uzyc zeby wyprostowac wygiete ramy i slupki (w niektorych miejscach okolo 1cm)bez wyjmowania okien.Dodaje ze,11miesiecy temu budowa byla w surowym stanie, dzisiaj dom posiada elewacje,tynki,parapety zew i wew.W odpowiedzi pisze Pan ze jest Panu przykro,a powinno byc poprostu wstyd.Nasuwa mi sie nastepne pytanie co bedzie jak witryna,ktora wazy mysle okolo 400kg wypadnie,podczas silnej wichury i doprowadzi do tragedii bo w koncu zamocowal Pan ta olbrzymia witryne w dolnej czesci az na DWIE KOTWY!!!!,wtedy tez Pan napisze ze jest mi przykro.Odnosnie wiary w Pana to niestety niewierze w panskie zadne slowo a,juz na pewno nie w umiejetnosci montazu okien jakie powinien Pan posiadac jako przedstawiciel firmy OKNOPLAST P.S. Przepraszam wszystkich internautow za moje laboraty ale moim celem jest przestrzec innych inwestorow przed firma SAMPRE i OKNOPLAST aby nie zostali poszkodowani tak jak ja.