Okna plastikowe Oknoplast - prośba o opinie

Re: Okna plastikowe Oknoplast - prośba o opinie

Postprzez Martka » 2020-02-26, 20:05

Korzystałam z oferty Sampre z Bydgoszczy i jestem bardzo zadowolona zarówno z obsługi i pomocy przy doborze okien Oknoplastu oraz rolet zewnętrznych. W domu, ciepło, cicho, a dodatkowo wszystko działa bez najmniejszego problemu dzięki dobremu montażowi i regulacji jaka została wykonana.
Martka
 
Posty: 85
Dołączył(a): 2016-09-19, 20:34

Odp

Avatar użytkownika
Google - reklama
 
Posty: 963
Dołączył(a): Cz lip 05, 2008 14:29 am

Re: Okna plastikowe Oknoplast - prośba o opinie

Postprzez JacekB » 2020-03-11, 17:41

Martka napisał(a):Korzystałam z oferty Sampre z Bydgoszczy i jestem bardzo zadowolona zarówno z obsługi i pomocy przy doborze okien Oknoplastu oraz rolet zewnętrznych. W domu, ciepło, cicho, a dodatkowo wszystko działa bez najmniejszego problemu dzięki dobremu montażowi i regulacji jaka została wykonana.


Bardzo dobry wybór. Nie pozostaje nic innego jak pogratulować zakupu. Okna Oknoplastu są bardzo dobre. A z ciekawości jaki model okien Ci w Sampre polecono?
JacekB
 
Posty: 50
Dołączył(a): 2015-02-22, 13:34

Re: Okna plastikowe Oknoplast - prośba o opinie

Postprzez Martka » 2020-03-23, 14:38

Wybierałam energooszczędne stąd decyzja o zakupie winergetic premium. Ładnie wyglądają był wybór z szerokiej gamy kolorystycznej, a do tego mamy na nie 7 lat gwarancji.
Martka
 
Posty: 85
Dołączył(a): 2016-09-19, 20:34

Re: Okna plastikowe Oknoplast - prośba o opinie

Postprzez k4sia » 2020-04-27, 16:16

Winergetic premium to już górna półka. Jak jeszcze wybraliście z tym lepszym pakietem szyb, to już pasywne na maksa. Okna które naprawdę dużo dają. I latem i zimą. Ładnie Ci w Sampre polecono :)
k4sia
 
Posty: 49
Dołączył(a): 2018-01-29, 20:06

Re: Okna plastikowe Oknoplast - prośba o opinie

Postprzez Martka » 2020-04-28, 15:48

Wiem. Jestem zadowolona. I do tego niezły montaż :)
Martka
 
Posty: 85
Dołączył(a): 2016-09-19, 20:34

Re: Okna plastikowe Oknoplast - prośba o opinie

Postprzez k4sia » 2020-05-20, 17:03

Coś lepszego niż Winergetic premium to tylko ta ich seria passive. Ale to nie każdemu bedzie do domu pasowało. Nie te parametry. To co Ci zaproponowali to najlepszy wybór dla zwykłego domu.
k4sia
 
Posty: 49
Dołączył(a): 2018-01-29, 20:06

Re: Okna plastikowe Oknoplast - prośba o opinie

Postprzez JacekB » 2020-06-29, 14:57

A czy oni też mają okna aluminiowe? Jak z parametrami tych okien?
JacekB
 
Posty: 50
Dołączył(a): 2015-02-22, 13:34

Re: Okna plastikowe Oknoplast - prośba o opinie

Postprzez pawlik99 » 2020-07-30, 10:40

JacekB napisał(a):A czy oni też mają okna aluminiowe? Jak z parametrami tych okien?


Aluminiowe z Oknoplastu to Aluhaus. Jakościowo to na pewno dobre rozwiązanie. Parametrami też maja dobre modele. Warto popatrzeć jak chcesz mieć aluminium. Chociaż ja wolę rozwiązania PVC.
pawlik99
 
Posty: 42
Dołączył(a): 2017-06-28, 12:43


Zobacz też to

Avatar użytkownika
Doradca Reklama
 
Posty: 234
Dołączył(a): Cz lip 05, 2006 10:29 am
Poprzednia strona



Powrót do Okna i drzwi



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości