Jakie okna PCV wybrać, prosze o porady i opinie

Re: Jakie okna PCV wybrać, prosze o porady i opinie

Postprzez iggney » 2019-05-19, 14:02

Wybierając producenta warto także zwracać szczególną uwagę na jakość montażu. Firma powinna oferować nie tylko dobre okna, ale również dobry montaż
iggney
 
Posty: 93
Dołączył(a): 2017-02-13, 10:54

Odp

Avatar użytkownika
Google - reklama
 
Posty: 963
Dołączył(a): Cz lip 05, 2008 14:29 am

Re: Jakie okna PCV wybrać, prosze o porady i opinie

Postprzez tolek6786 » 2019-10-18, 08:46

My to akurat jesteśmy w trakcie budowy domu i już właśnie chcemy rozejrzeć się za oknami, no i też od razu i drzwiami. Zależy mi na tym, aby okna i drzwi zamówić w jednym miejscu, bo tak jest po prostu wygodniej. Jeszcze szukamy i sprawdzamy, ale chyba zdecydujemy się na firmę Drutex. Może macie jakieś fajne opinie na ich temat?
tolek6786
 
Posty: 31
Dołączył(a): 2018-02-15, 09:15

Re: Jakie okna PCV wybrać, prosze o porady i opinie

Postprzez krzys78 » 2019-10-29, 10:19

Zobacz może okna w ofercie https://vitopolska.com/, wykonują właśnie między innymi okna PCV, oferta dobrze przygotowana, wybór okien spory więc można znaleźć dobre propozycje dla siebie. Jeśli chodzi o rozmiary to dopasowują do potrzeb klientów.
krzys78
 
Posty: 59
Dołączył(a): 2018-09-14, 12:24

Re: Jakie okna PCV wybrać, prosze o porady i opinie

Postprzez Mareks84 » 2019-11-14, 14:01

Dobrze wziąć pod uwagę producenta, który jest długo na rynku. Ja na przykład sobie cenię firmę Awilux, która ma swoje punkty handlowe w całej Polsce. Mają duże doświadczenie w produkcji okien, poza tym używają systemowych technologii Schuco, które należą do najlepszych pod względem jakości. Teraz mają w ofercie nowość, energooszczędne okno z PVC z trwałymi termozgrzewalnymi uszczelkami EPDM: https://www.awilux.pl/pl/products/schuco-living-1-detail.
Mareks84
 
Posty: 57
Dołączył(a): 2018-02-22, 15:10

Re: Jakie okna PCV wybrać, prosze o porady i opinie

Postprzez mirkoslaw » 2019-11-30, 13:05

Skorzystałem z oferty oknoplastu z piaseczna gdzie mają pcvki w kolorze drewnopodobnym do zludzenia wygladajace jak okna drewniane co dla mnie jest idealnym kompromisem. Okna nowoczesne, duże i przyjemne w obsłudze.
mirkoslaw
 
Posty: 22
Dołączył(a): 2015-08-21, 12:35


Zobacz też to

Avatar użytkownika
Doradca Reklama
 
Posty: 234
Dołączył(a): Cz lip 05, 2006 10:29 am
Poprzednia strona



Powrót do Okna i drzwi



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość