Potrzebuje jakieś firmy, która wykonuje meble na zamówienie

Potrzebuje jakieś firmy, która wykonuje meble na zamówienie

Postprzez lucas33 » 2021-12-21, 07:40

Potrzebuje jakieś firmy, która wykonuje meble na zamówienie i będzie w stanie zagwarantować dobre jakościowo propozycje, które zostaną odpowiednio dopasowane do mojego domu, tak żeby całość meblowego wyposażenia atrakcyjnie się prezentowała. Jak możecie coś ciekawego zaproponować to chętnie skorzystam.
lucas33

Re: Potrzebuje jakieś firmy, która wykonuje meble na zamówienie

Postprzez krzys78 » 2021-12-29, 13:57

Ja także chciałem się zdecydować na meble na wymiar i ostatecznie trafiłem z namowy kolegi do firmy Luvio (www.LUVIOmeble.pl) na Modlińską i nie mogę nic złego powiedzieć. Powiedziałem o jaką stylistykę mi chodzi i przygotowali dla mnie takie meble, które faktycznie tym moimi oczekiwaniom odpowiadały więc jeśli komuś będzie zależało na takim indywidualnym projekcie to uważam, że faktycznie można na nich liczyć.
krzys78

Re: Potrzebuje jakieś firmy, która wykonuje meble na zamówienie

Postprzez Tomi77 » 2022-07-27, 06:09

Skontaktuj sie z firmą Petruś Meble z Mrągowa - https://www.petrusmeble.pl/. Wykonują oni meble na wymiar sprawnie i profesjonalnie. Można u nich zamówić meble kuchenne, łazienkowe, do salonu, biurowe a także szafy w zabudowie. Porządna firma, z dobrym podejście do klienta, wszystko fajnie można z nimi ustalić, terminowo wykonują zlecenie. Meble są eleganckie i starannie wykonane.
Tomi77

Powrót do Meble