Też myślę, że domy z bala zawsze będą na czasie. Tym bardziej że architekci starają się aby nawiązywały do najnowszych trendów Najlepszym przykładem jest DOM MD2-87 z ofert dom.pl. Bardzo mi się podoba ale trochę zbyt duży jak na moje możliwości finansowe
JacekB podoba mi się ten plan parteru. Z ciekawości zajrzałam jak prezentuje się ten dom w całości i muszę przyznać, ze poddasze też jest bardzo funkcjonale. Domek niewielkiej powierzchni, ale do dzisiejszego schematu rodziny 2+1 moim zdaniem jest to w zupełności wystarczający. Gdy zajrzałąm na realizację wykonane przez Natur Eko Dom to oniemiałam. Nie miałam pojęcia, ze domy z bali mogą mieć tak różne.
Właśnie jestem na etapie szukania inspiracji czy taki dom może być w formie energooszczednej. Gdzieś nawet tutaj założyłem nowy temat o taki domu, fajnie jakby się ktoś wypowiedział A ta firma Natur Eko Dom to robi tylko tradycyjne czy równiez takie ciepłe domy?
Kominek to podstawa. Idealnie pasuje do takiego domu. Klimatem oczywiście. Odpowiedni architekt zaplanuje i cały system ogrzewania w takim domu. Zagadaj do "Wiejskie Klimaty" - znają się na tym. A Natur Eko Dom wybuduje co oni wymyślą
Dom całoroczny z bali to coś fantastycznego i ja taki domek mam na mazurach. Niestety nie bywamy tam często i dla tego wynajmujemy . W zeszłym roku musieliśmy zamówić w końcu dobre schody bo jak do tej pory była to prowizorka. Takie schody zamówiliśmy z firmy wroblewskidesign.pl.
A jak są rozwiązane w nim takie aspekty jak łazienka? Czy nie wilgotnieje za bardzo? Czy montowane są wentylatory usuwające wilgotne powietrze? Bo się nad tym zastanawiam.