Jak powinna być zaplanowana instalacja elektryczna

Re: Jak powinna być zaplanowana instalacja elektryczna

Postprzez taczkowy » 2017-03-17, 10:46

Podstawą to dobra hurtownia elektryczna w której wszystko kupimy. Ja zaopatruję się najczęściej u nich www.karel2.com.pl.
taczkowy

Postprzez Energia » 2017-04-27, 09:35

Instalacja elektryczna powinna być zaplanowana z głową! Tak, by była dla ciebie wygodna, czyli np żebyś miał gniazdko tam, gdzie ci będzie potrzebne a nie w jakimś miejscu, gdzie nigdy z niego nie skorzystasz. Często moja żona przemeblowuje mieszkanie i moja instalacja przewiduje różne miejsca dla np. telewizora. Zawsze wołam do takich zabaw elektryków z GDUR, szybko i w miarę tanio działają http://www.gdur.pl
Energia

Postprzez Janosik » 2017-05-08, 06:20

Instalacja elektryczna to nie tylko rozmieszczenie gniazdek. Jeśli jesteś na etapie planowania elektryki w swoim domu, pomyśl też, czy chcesz być uzależniony od cen sieci energetycznej. Ja coraz bardziej przekonuję się do paneli fotowoltaicznych. Mieć swoją własną energię to jest jednak duża wygoda. Kilka ciekawych materiałów na ten temat znalazłem na tej stronie: www.blog.dedietrich.pl.
Janosik

Postprzez Enegen » 2017-07-06, 09:55

Zgadza się instalacja elektryczna to coś zdecydowanie więcej niż tylko same gniazdka, więc pamiętajmy o tym aby wykonał ją fachowiec i firma z prawdziwego zdarzenia, której będziemy po prostu pewni. Pod tym względem możecie liczyć na naszą pomoc, elektryką zajmujemy się na co dzień.
Enegen

Postprzez DariuszG » 2017-11-10, 13:58

Zarówno agregaty prądotwórcze jak i zasilacze UPS oraz instalacje elektryczne kupowałem w www.elektroinstal.poznan.pl . Firma ta zajmuje się sprzedażą i serwisem zasilaczy UPS oraz agregatów prądotwórczych. Serdecznie polecam, nigdy nie miałem problemu z ich sprzętem.
DariuszG

Postprzez urszula56 » 2017-11-16, 21:10

Przede wszystkich powinno się wszystko dobrze przemyśleć. Ale czy samemu da się wszystko przewidzieć. My np. mamy dobra instalacje, ale i tak z czasem znajduję, że coś można było zrobić inaczej i gdzie indziej umieścić gniazdko, ale nie wszystko da się przewidzieć. Jeśli sam nie potrafisz, to skorzystaj z usług specjalisty. Wiem , że firma Eran z Gliwic robi dobre projekty i zajmuje się całą robotą papierkową. Robią różne projekty także ich działanie jest kompleksowe.
urszula56

Postprzez Awokado » 2018-02-25, 13:43

U rodziców instalację elektryczną na nową wymieniała firma http://elektryka-fotowoltaika.pl/instalacje-elektryczne.html z Ludźmierza niedaleko Nowego Targu. Niedawno się tym zajmowali, sam ich najmowałem, więc wiem że firma solidna, dobrze się wywiązali z usługi, z należnością nie przesadzili.
Awokado

Postprzez Andrzejek15 » 2018-02-27, 11:34

Niezwykle ważna jest odpowiednia firma wykonująca instalacje elektryczne, bez niej możemy posiadać ogromne problemy z wykonaniem takiej instalacji, lub będzie ona mało użyteczna. Ja korzystałem z usług tej firmy http://asapel.pl i jestem bardzo zadowolony, moge każdemu polecić. Świetnie robią zarówno elektrykę, jak i automatykę.
Andrzejek15

Postprzez Kuba1975Kuba » 2018-03-03, 12:11

Jak mogę polecić dobrą hurtownie elektryczną http://el-sta.eu/ w której można kupić praktycznie wszystko co z elektryką związane. Kilka razy miałem okazję tu kupować i wszystko było super jakościowo i cenowo również.
Kuba1975Kuba

Postprzez Luxsor » 2018-03-12, 09:21

Wykonaniem, realizacja instalacji elektrycznej, przede wszystkim powinna zająć się firma która ma pod tym względem doświadczenie, akurat tak się składa że na Luxsor możemy pomóc i doradzić w tej kwestii, zajmujemy się tym na co dzień.
Luxsor

Następna strona

Powrót do Instalacja elektryczna