Rekuperatory ranking - Wasze opinie i doświadczenia z reku

Re: Rekuperatory ranking - Wasze opinie i doświadczenia z reku

Postprzez KonsultantViessmann » 2016-09-07, 09:31

Witam,
Polecam zapoznać się również z ofertą firmy Viessmann na urządzenia do rekuperacji. Dla przykładu: Vitocent 300-W efektywny system wentylacji mieszkań z odzyskiem ciepła.
http://www.viessmann.pl/pl/budynki-mieszkalne/wentylacja-mechaniczna/centralna-wentylacja-mechaniczna/vitovent-300-w.html

Pozdrawiam!
KonsultantViessmann
 
Posty: 157
Dołączył(a): 2015-10-25, 08:52

Odp

Avatar użytkownika
Google - reklama
 
Posty: 963
Dołączył(a): Cz lip 05, 2008 14:29 am

Re: Rekuperatory ranking - Wasze opinie i doświadczenia z reku

Postprzez marian25 » 2016-09-28, 20:34

To ja proponuję zapoznać się z zestawem z najwyższej półki - http://www.alnor.com.pl/index/produkty-pl/rekuperacja-%E2%80%93-centrale-wentylacyjne/rekuperatory-scienne/. Zaawansowana centrala rekuperacyjna dla wymagających :) można sterować rekuperatorem poprzez smartfon w dowolnym miejscu :)
marian25
 
Posty: 1
Dołączył(a): 2016-09-28, 20:26

Re: Rekuperatory ranking - Wasze opinie i doświadczenia z reku

Postprzez panpot » 2016-12-28, 11:27

bardzo dobre zestawy rekuperacji z wentylacją mechaniczną i chłodzeniem, wprowadził do swojej oferty Vikersonn
panpot
 
Posty: 308
Dołączył(a): 2014-04-29, 15:00

Re: Rekuperatory ranking - Wasze opinie i doświadczenia z reku

Postprzez Mirka » 2017-02-14, 10:49

Ja polecam rekuperatory firmy Wanas. Są solidne i niezawodne a eksperci z tej firmy pomogli mi dobrać odpowiedni do metrażu mojego domu.
Mirka
 
Posty: 11
Dołączył(a): 2016-06-13, 07:34

Re: Rekuperatory ranking - Wasze opinie i doświadczenia z reku

Postprzez czaroslaw33 » 2017-04-02, 06:31

To też zalezy jak jest ona zrobiona i dobrana cięzko powiedzieć tylko o jednej dlatego powiem po prostu szukać :)
czaroslaw33
 
Posty: 373
Dołączył(a): 2015-08-23, 18:41

Re: Rekuperatory ranking - Wasze opinie i doświadczenia z reku

Postprzez RafalCichocki » 2017-04-24, 08:54

Witam,

Polecam centralę wentylacyjną z odzyskiem ciepła Logavent HRV2 marki Buderus. Urządzenie cechuje wysoka efektywność odzysku ciepła wynosząca nawet do 90%, bardzo cicha praca oraz dostępność w trzech wielkościach o nominalnych przepływach powietrza 140 m3/h, 230 m3/h oraz 350 m3/h. Więcej informacji o produkcie można znaleźć na stronie internetowej: http://www.buderus.pl/produkty/kategorie-produktow/rekuperacja/.
Przy wyborze producenta rekuperatora należy mieć na uwadze jego renomę oraz należy sprawdzić, czy posiada fachowy i rozbudowany serwis. Autoryzowani instalatorzy marki Buderus gwarantują montaż zakupionej centrali wentylacyjnej, przeprowadzą jej uruchomienie oraz w przyszłości wykonają okresowe przeglądy techniczne i ewentualne naprawy po okresie gwarancyjnym. Wszystkie czynności serwisowe wykonywane są do 24 godzin od zgłoszenia.
Chętnie odpowiem na ewentualne dalsze pytania.
Pozdrawiam,
________________________________
Konsultant marki Buderus
RafalCichocki
 
Posty: 149
Dołączył(a): 2015-11-13, 09:16

Re: Rekuperatory ranking - Wasze opinie i doświadczenia z reku

Postprzez makoner » 2018-01-07, 16:46

Też mam taki rekuperator z systemem odzyskiwania ciepla tak mi doradzono i faktycznie był to dobry wybór, a co lepsze w sklepie domiwoda.pl akurat trafiłem na promocję więc żal byłoby nie skorzystać. Jedyne czego żałuje to tylko faktu, że wcześniej takiego fajnego sprzętu w domu nie posiadałem. Polecam wszystkim ;)
makoner
 
Posty: 2
Dołączył(a): 2018-01-07, 16:42


Zobacz też to

Avatar użytkownika
Doradca Reklama
 
Posty: 234
Dołączył(a): Cz lip 05, 2006 10:29 am
Poprzednia strona



Powrót do Wentylacja i klimatyzacja



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość