Najlepszy rekuperator? Wasze opinie i doświadczenia.

Re: Najlepszy rekuperator? Wasze opinie i doświadczenia.

Postprzez ame » 2017-10-31, 14:57

System wentylacji mechanicznej nawiewno-wywiewnej to doskonałe rozwiązanie do domów zamieszkałych przez osoby cierpiące na alergię. Pełna kontrola nad procesem wymiany powietrza pozwala uniknąć zbyt wysokiej wilgotności powietrza, jak i nadmiernego przesuszenia.
ame
 
Posty: 95
Dołączył(a): 2015-07-09, 11:21

Odp

Avatar użytkownika
Google - reklama
 
Posty: 963
Dołączył(a): Cz lip 05, 2008 14:29 am

Re: Najlepszy rekuperator? Wasze opinie i doświadczenia.

Postprzez RafalCichocki » 2017-11-02, 09:54

Witam,

Wentylacja mechaniczna z rekuperatorem jest rozwiązaniem wskazanym dla alergików. Jest to jedna z kolejnych zalet oprócz oszczędności energii. W centrali wentylacyjnej zamontowane są filtry, które zatrzymują różnego rodzaju pyłki powodujące alergię. Rekuperator Logavent posiada w standardowym wykonaniu wbudowany filtr klasy G4, który może być wymieniony na F7 – filtr o większej skuteczności zatrzymywania pyłków.
W razie pytań pozostaję do dyspozycji.

Pozdrawiam,
________________________________
Konsultant marki Buderus
RafalCichocki
 
Posty: 149
Dołączył(a): 2015-11-13, 09:16

Re: Najlepszy rekuperator? Wasze opinie i doświadczenia.

Postprzez ame » 2017-12-28, 12:32

Istotną zaleta takiego systemu jest możliwość chłodzenia pasywnego latem pompą ciepła naszych pomieszczeń. oczywiście przy załozeniu, że posiadamy moduł chłodzenia i pompę ciepła.
ame
 
Posty: 95
Dołączył(a): 2015-07-09, 11:21

Re: Najlepszy rekuperator? Wasze opinie i doświadczenia.

Postprzez szablek115 » 2018-01-01, 16:44

Chcąc mieć dobry montaż warto mieć nie tylko dobrego wykonawcę, ale również namiar do dobrej hurtowni wentylacyjnej. Jak dla mnie warto mieć kontakt do takiej hurtowni http://a-tec.pl/ bardzo duży wybór, produkty dobrej jakości. Jak najbardziej warto współpracować
szablek115
 
Posty: 29
Dołączył(a): 2017-11-28, 11:25

Re: Najlepszy rekuperator? Wasze opinie i doświadczenia.

Postprzez makoner » 2018-01-07, 16:44

Wiele jest dobrych rekuperatorów godnych polecenia ja osobiście używam ten z oferty https://www.domiwoda.pl/17-rekuperatory jednak jest wiele innych godnych polecenia. Jeżeli ktoś potrzebuje konkretnej porady co wybrać i czym kierować się przy wyborze może napisać do mnie w prywatnej wiadomości na pewno postaram się pomóc ;)
makoner
 
Posty: 2
Dołączył(a): 2018-01-07, 16:42


Zobacz też to

Avatar użytkownika
Doradca Reklama
 
Posty: 234
Dołączył(a): Cz lip 05, 2006 10:29 am
Poprzednia strona



Powrót do Wentylacja i klimatyzacja



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość