Rolety okienne Dzień - Noc - Wasze Opinie

Rolety okienne Dzień - Noc - Wasze Opinie

Postprzez Madzia » 2012-09-08, 09:54

Zobaczyłam te rolety o koleżanki i jestem nimi zafascynowana. Teraz zastanawiam sie nad wyborem rolet dzień noc do mojego nowowybudowanego domu. Może ktoś ma takie rolety i zechce napisać opinie o nich?? Ładne są bardzo, ale przede wszystkim czy nie ma żadnych problemów w ich użytkowaniu, czy nie sa awaryjne (tak mówił mi sprzedawca o typie w kasecie z prowadnicami)?
Czy są rzeczywiście praktyczne i funkcjonalne jesli zostaną całkowicie zasunięte w opcji na dzień??

Za wszelkie opinie i uwagi odnośnie tych rolet wielkie dzieki z gory
Madzia
 

Odp

Avatar użytkownika
Google - reklama
 
Posty: 234
Dołączył(a): Cz lip 05, 2006 10:29 am

Re: Rolety okienne Dzień - Noc - Wasze Opinie

Postprzez Jan » 2012-09-15, 20:43

Sam u siebie posiadam najzwyklejsze rolety :)
Jednak te o których piszesz widziałem u mojego znajomego i mówił o niech same pozytywne rzeczy :) Tak więc nie obawiaj się i kupuj ;)
Jan
 
Posty: 16
Dołączył(a): 2012-09-15, 20:15

Re: Rolety okienne Dzień - Noc - Wasze Opinie

Postprzez Rachel » 2012-09-18, 11:14

To wszystko zależy od firmy z jakiej kupujesz takie rolety. Jeśli kupisz w markecie to różnie może być, jeśli kupisz w dobrej firmie masz gwarancje, że będzie ok.
Rachel
 
Posty: 21
Dołączył(a): 2012-09-18, 10:52

Re: Rolety okienne Dzień - Noc - Wasze Opinie

Postprzez Marek » 2012-10-29, 14:41

Ja swoje rolety zmawiałem na allegro ;)
Tam docieli mi sami na wymiar. oprawili w obudowę i wysłali. Zamontowałem i tak 2 lata bez żadnych awarii :)
Avatar użytkownika
Marek
 
Posty: 28
Dołączył(a): 2012-10-19, 06:15
Lokalizacja: Kraków

Re: Rolety okienne Dzień - Noc - Wasze Opinie

Postprzez budowlany » 2013-01-13, 18:42

Rolety ogolnie to mało awaryjna rzecz. Ja posiadam w domu rolety i nie było żadnego problemu z nimi. Wiadomo że może się zdarzyć że trafisz na pechowy egzemplarz jednak to mało prawdopodobne. Nie obawiaj się i kupuj. poinformuj nas na co się zdecydowałaś.
budowlany
 
Posty: 100
Dołączył(a): 2013-01-09, 17:22

Re: Rolety okienne Dzień - Noc - Wasze Opinie

Postprzez kaska30 » 2013-02-08, 16:02

ja byłam zachwycona tym typem rolet , ale słyszałam opinie osób które mają je już jakiś czas że materiał potrafi się wyciągnąć siedemdziesiąt
kaska30
 

Re: Rolety okienne Dzień - Noc - Wasze Opinie

Postprzez Funka » 2013-02-10, 11:54

Ja również mam te rolety w domu i sprawdzają się świetnie ;)
Funka
 

Re: Rolety okienne Dzień - Noc - Wasze Opinie

Postprzez organiczna » 2013-03-12, 12:53

Jeśli rolety dzień - noc to te same, które firma Gardinia nazywa "zebra" to polecam. Ja mam od dwóch lat "zebry" właśnie Gardinii i sobie super chwalę, materiał się nie rozciągnął, wszystko działa idealnie jak w dniu zakupu. Teraz sobie dokupiłam do nich napinacz do łańcuszka i przestał mi się plątać w kwiatki stojące na parapecie.
organiczna
 
Posty: 20
Dołączył(a): 2013-01-27, 20:28

Re: Rolety okienne Dzień - Noc - Wasze Opinie

Postprzez rex » 2013-05-27, 12:25

Polecam, u mnie świetnie się sprawdzają :)
rex
 
Posty: 25
Dołączył(a): 2013-05-27, 11:56

Re: Rolety okienne Dzień - Noc - Wasze Opinie

Postprzez teodor » 2013-06-18, 08:44

powiedzcie mi który z producentów oferuje najwyższej jakości produkty?
teodor
 
Posty: 20
Dołączył(a): 2013-04-23, 08:24

Następna strona



Powrót do Okna i drzwi



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Yahoo [Bot] i 2 gości