Rolety okienne Dzień - Noc - Wasze Opinie

Re: Rolety okienne Dzień - Noc - Wasze Opinie

Postprzez Mikowicz » 2015-11-27, 11:29

Ogólnie jak się dobierze odpowiedni kolor takich rolet, to wg mnie będą okej:)
Zresztą o czym mowa - dzisiaj w sklepach czy u producentów rolet, jak przykładowy Lotari,
jest taki wybór różnych opcji, że czasem z nadmiaru trudno się zdecydować. 8-)

Dzisiaj mi wpadło w oko takie bożonarodzeniowe cudo:
Obrazek
- do dziecięcego, no boskie.
Mikowicz
 
Posty: 11
Dołączył(a): 2014-08-08, 19:57

Odp

Avatar użytkownika
Google - reklama
 
Posty: 963
Dołączył(a): Cz lip 05, 2008 14:29 am

Re: Rolety okienne Dzień - Noc - Wasze Opinie

Postprzez Edek00 » 2016-12-21, 12:05

Tego typu rolety to fajna opcja. Ciekawie wyglądają i gwarantują pełną prywatność. W PlastPol Raszyn mają bardzo dużą ofertę tkanin i kolorów z których je wykonują. Teraz też widać coraz większe zainteresowanie roletami rzymskimi te i nie tylko również mają. Co do wystroju okien nie wiem czy znajdziecie lepsze miejsce ;)
Edek00
 
Posty: 187
Dołączył(a): 2016-10-19, 16:54

Re: Rolety okienne Dzień - Noc - Wasze Opinie

Postprzez paweljanek » 2017-03-28, 12:57

Czy rolety dzień/noc są dużo droższe od tradycyjnych rolet? Czy takie rolety faktycznie sprawdzają się w praktyce i warto za nie dopłacić?
paweljanek
 
Posty: 2
Dołączył(a): 2017-03-22, 09:56

Re: Rolety okienne Dzień - Noc - Wasze Opinie

Postprzez Rotin » 2017-12-27, 09:25

Możesz również zwrócić się o pomoc w wyborze odpowiednich rolet okiennych do firmy Anex Okna, ponieważ w ofercie oprócz stolarki okiennej i drzwiowej mają również wystrój okien gdzie znajdziesz najnowsze trendy wśród rolet dzień/noc, moskitiery, plis, żaluzji itd. Można liczyć na fachową pomoc i wsparcie również jeżeli chodzi o ich montaż. Bez dwóch zdań jeden z najlepszych wybór jeżeli chodzi o Warszawę i okolice :)
Rotin
 
Posty: 100
Dołączył(a): 2016-11-10, 18:47

Re: Rolety okienne Dzień - Noc - Wasze Opinie

Postprzez Kiki44 » 2018-02-15, 13:51

Jeżeli będziesz szukał mechanizmu potrzebnego do sterowania roletami zewnętrznymi to sprawdź ofertę sklepu JBPartner, a dokładnie to "Zdalne sterowanie do rolet 230V" dzięki czemu będziesz mógł bez problemu podłączyć to urządzenie i zarządzać nawet kilkunastoma mechanizmami rolet za pomocą jednego pilota, którego zasięg wynosi aż 30m. Co ważne można normalnie zatrzymywać je w dowolnym momencie otwarcia bądź zamknięcia.
Kiki44
 
Posty: 81
Dołączył(a): 2016-12-06, 16:07

Re: Rolety okienne Dzień - Noc - Wasze Opinie

Postprzez darekjurecki » 2018-02-23, 10:15

My mamy w domu firany. Żona zamówiłam tkaniny włoskie w firmie Rad-Pol http://www.tkaniny-i-zaslony.pl/opinie/rad-pol---wloskie-tkaniny-zaslonowo-dekoracyjne.html i zrobiła sama piękne i eleganckie firany. Jestem z niej bardzo dumny :)
darekjurecki
 
Posty: 10
Dołączył(a): 2017-10-20, 08:41

Re: Rolety okienne Dzień - Noc - Wasze Opinie

Postprzez wfelix » 2018-02-25, 20:40

Cześć! Rolety dzień i noc to fantastyczna sprawa, bo można z nich korzystać jak ze zwyczajnych rolet zasłaniając 100% okna przed słońcem lub też stopniować nasłonecznienie pomieszczenia jak w przypadku klasycznych żaluzji. Zdecydowanie warto zaopatrzyć się w takie rolety jeżeli tylko budżet na to pozwala. Po zrobieniu rozeznania u siebie w Warszawie i skonfrontowaniu ceny ze zwykłymi żaluzjami czy roletami, to różnica w cenie była znacząca, ale udało się trafić na firmę z Sulejówka, która zaproponowała bardzo atrakcyjną ofertę a co najlepsze w ich ofercie są produkty marki Vertex, której raczej nie trzeba nikomu przedstawiać, a których próżno szukać u innych dostawców. Tu można więcej poczytać: www.oslonydookien.pl. Jeżeli ktoś z Warszawy rozważa inwestycje w rolety dzień i noc to od razu podpowiadam odwiedzenie tej firmy - zaoszczędzicie czas i pieniądze. Dobrego wieczorka!
wfelix
 
Posty: 2
Dołączył(a): 2018-02-25, 19:03

Re: Rolety okienne Dzień - Noc - Wasze Opinie

Postprzez michalineaa » 2018-04-19, 13:58

Ja zamawiam teraz rolety z http://www.roletymobi.pl/. Mam w dwóch pokojach rolety dzień noc od nich i muszę przyznać, że po prostu ratują mi życie. Są proste w montażu, ładne, wykonane z dobrych materiałów. Zasłaniają to co trzeba, znacząco się poprawia prywatność.
michalineaa
 
Posty: 34
Dołączył(a): 2015-09-27, 21:23


Zobacz też to

Avatar użytkownika
Doradca Reklama
 
Posty: 234
Dołączył(a): Cz lip 05, 2006 10:29 am
Poprzednia strona



Powrót do Okna i drzwi



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość