Rolety okienne Dzień - Noc - Wasze Opinie

Re: Rolety okienne Dzień - Noc - Wasze Opinie

Postprzez Ani82 » 2013-10-18, 10:37

Każdy ma swoją ulubioną firmę z którą współpracuje. Rolety na dzień i noc są naprawdę praktyczne. Ja osobiście miałam zakładne przez firmę Debastor z pod Łodzi.
Ani82
 
Posty: 1
Dołączył(a): 2013-10-18, 10:24

Odp

Avatar użytkownika
Google - reklama
 
Posty: 963
Dołączył(a): Cz lip 05, 2008 14:29 am

Re: Rolety okienne Dzień - Noc - Wasze Opinie

Postprzez Hani » 2014-05-05, 15:55

Jak czytam to fajna sprawa takie rolety.
Hani
 
Posty: 33
Dołączył(a): 2014-05-05, 15:39

Re: Rolety okienne Dzień - Noc - Wasze Opinie

Postprzez natalka21 » 2014-05-14, 09:25

W czy ktoś z Was ma te rolety w białym kolorze? Pasują mi do wystroju białe, a nie wiem czy będą dużo dawały. Kiedyś miałam żółte żaluzje i efekt był jeszcze gorszy niż gdybym nie miała nic w oknach;-)
natalka21
 
Posty: 13
Dołączył(a): 2014-04-15, 12:09

Re: Rolety okienne Dzień - Noc - Wasze Opinie

Postprzez antananarywa » 2014-08-12, 11:52

A od Sobimexu sprawdzaliście ofertę?
antananarywa
 
Posty: 9
Dołączył(a): 2014-08-12, 08:28

Re: Rolety okienne Dzień - Noc - Wasze Opinie

Postprzez vladimir » 2015-02-23, 16:48

Bardzo fajne rolety są te typu Zonda. Ja mam u siebie takie http://asmar-sklep.pl/Roleta_Zonda_Rubin_dzien_noc,26.html – są bardzo stylowe, ładnie wyglądają i są wykonane z dobrych materiałów. A taki system dzień-noc to bardzo praktyczne rozwiązanie jest.
vladimir
 
Posty: 98
Dołączył(a): 2015-02-14, 17:03

Re: Rolety okienne Dzień - Noc - Wasze Opinie

Postprzez roboczogodzina » 2015-02-27, 16:17

Rzeczywiście fajnie wyglądają. Jedne z ciekawszych rolet, jakie widziałem. Chyba pasują tak samo do domu, jak i do biura.
roboczogodzina
 
Posty: 93
Dołączył(a): 2013-04-10, 06:50

Re: Rolety okienne Dzień - Noc - Wasze Opinie

Postprzez zuraw68 » 2015-03-02, 20:05

Przyda się ;)
Przyjaźń rodzi się w momencie, gdy jedna osoba mówi do drugiej: "Co? Ty też? Myślałem, że tylko ja".
Avatar użytkownika
zuraw68
 
Posty: 24
Dołączył(a): 2015-02-05, 19:27

Re: Rolety okienne Dzień - Noc - Wasze Opinie

Postprzez mikolajwioska » 2015-09-21, 10:56

Jak ja miałem problemy z roletami podczas urządzania domu to pomogli mi tutaj http://www.roletyalu.pl/ Polecam!
mikolajwioska
 
Posty: 5
Dołączył(a): 2015-09-18, 09:43

Re: Rolety okienne Dzień - Noc - Wasze Opinie

Postprzez Bartek123 » 2015-09-26, 13:55

U mnie żona na nie naciskała ale teraz stwierdzam że to dobra decyzja byla :)
Bartek123
 
Posty: 14
Dołączył(a): 2015-09-26, 13:51

Re: Rolety okienne Dzień - Noc - Wasze Opinie

Postprzez dominika1988 » 2015-09-29, 11:21

Mój brat zdecydował się na ten typ rolet i jest zadowolony. Największy problem jednak był z wyborem firmy. Zdecydował się na Drutex i sobie chwali. Dotykowym plusem jest to że ta firma współpracuje z Style line dzięki temu są to produkty wysokiej jakości.
dominika1988
 
Posty: 6
Dołączył(a): 2013-07-07, 10:58


Zobacz też to

Avatar użytkownika
Doradca Reklama
 
Posty: 234
Dołączył(a): Cz lip 05, 2006 10:29 am
Poprzednia stronaNastępna strona



Powrót do Okna i drzwi



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 3 gości