Okno Plast opinie

Okno Plast opinie

Postprzez budowniczy11 » 2013-06-27, 11:50

Witam

Co sądzicie na temat okien firmy Okno - Plast. Jakie macie poglady na jej temat.? Jaki asortyment można tutaj zakupić i jaka jest jakość??
budowniczy11
 
Posty: 17
Dołączył(a): 2013-06-27, 11:27

Odp

Avatar użytkownika
Google - reklama
 
Posty: 963
Dołączył(a): Cz lip 05, 2008 14:29 am

Re: Okno Plast opinie

Postprzez domator » 2013-06-28, 15:07

Mam w domu okna z tej firmy. Całkiem niezłe, można powiedzieć że za niską cenę mają naprawdę wysoką jakość:)
domator
 
Posty: 19
Dołączył(a): 2013-06-27, 11:58

Re: Okno Plast opinie

Postprzez Tola » 2013-07-11, 15:17

budowniczy11 napisał(a):Witam

Co sądzicie na temat okien firmy Okno - Plast. Jakie macie poglady na jej temat.? Jaki asortyment można tutaj zakupić i jaka jest jakość??


Szwagierka ma w swoim mieszkaniu okna Okno-Plastu i niestety, narzeka na nie - szczegolnie na okno balkonowe. Okna po 2 latach juz sie zamykaja ciezko, trzeba 'dopychac' noga drzwi balkonowe, ciezko chodza. Ale fakt - sa dzwiekoszczelne i szczelne.
Tola
 
Posty: 19
Dołączył(a): 2013-07-11, 13:43

Re: Okno Plast opinie

Postprzez Adam » 2013-07-21, 18:41

Też myślę nad nimi.
Adam
 
Posty: 5
Dołączył(a): 2013-07-21, 18:28

Re: Okno Plast opinie

Postprzez Anzej » 2013-07-28, 19:44

Tola, wlasnie cos mi kumpel ostatnio mowil, ze jego okna z Okno Plasu takze dosc ciezko chodza. Wzywal serwis (na gwarancji byly) - serwisant wyregulowal za friko i juz jest teraz ok:>
Anzej
 
Posty: 22
Dołączył(a): 2013-07-28, 18:45


Zobacz też to

Avatar użytkownika
Doradca Reklama
 
Posty: 234
Dołączył(a): Cz lip 05, 2006 10:29 am



Powrót do Okna i drzwi



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości