Rolety oraz żaluzje w fajnych cenach dostaniesz u nich www.okna-dsystem.com.pl. Fajna firma z bogatym asortymentem. Mamy od nich również drzwi oraz okna. Warto zajrzeć.
Dzięki chłopaki za pomoc, ponieważ przekonaliście że mój pierwszy wybór czyli ANex Okna jest odpowiedni. Dziś postaram się umówić na spotkanie bo czas się w końcu za to wziąć dopóki jest chęć
Jeżeli chodzi o rolety to ja zamówiłem do siebie rolety z www.maat.com.pl . Zależało mi na cenie , żeby nie wydać miliona monet i takie rolety znalazłem w tej firmie. Z tego co widziałem na stronie to maja fajne moskitiery i na lato takie zamawiam....
Praktyczniejsze od rolet zewnętrznych są markizy do okien pionowych. Bardzo łatwo je zamontować, pasują idealnie do okien. Też ładnie cieniują powodując mniejsze nasłonecznienie. We wnętrzu jest więc chłodniej i można normalnie funkcjonować.
Markizy faktycznie są fajne, chociaż mnie się bardziej kojarzą z dachowymi oknami. Mielczarek ma w duży wybór rolet wewnętrznych i różnego rodzaju innych osłon na okna. Są co prawda ze Zduńskiej Woli, ale myślę, że nie będzie problemu z dowozem i montażem także w Warszawie. Tu można sprawdzić ich ofertę: http://www.oslonymielczarek.pl/