Jakie okna PCV wybrać, prosze o porady i opinie

Re: Jakie okna PCV wybrać, prosze o porady i opinie

Postprzez Gocha67 » 2018-02-12, 20:44

Ja zdecydowałam się na zakup okien drewnianych u producenta www.muszynscy.pl. Niskie ceny, wysoka jakość, szybki termin realizacji zamówienia, oraz indywidualne podejście do każdego zamówienia to tylko część z cech jakie oferują. Każde okno robią precyzyjnie zgodnie z wymaganiem klienta. Nie pobierają opłat dodatkowych za niestandardowe wymiary! Jakość w doskonałej cenie.
Gocha67
 
Posty: 3
Dołączył(a): 2018-01-07, 11:13

Odp

Avatar użytkownika
Google - reklama
 
Posty: 963
Dołączył(a): Cz lip 05, 2008 14:29 am

Re: Jakie okna PCV wybrać, prosze o porady i opinie

Postprzez shuffla » 2018-02-14, 15:14

Temat jest o oknach PCV, więc na co tutaj twoje drewniane okna?? Poza tym nie znam firmy, która by nie pobierała dodatkowych opłat za niewymiarowe okna. Musiałaby dokładać do interesu.
shuffla
 
Posty: 15
Dołączył(a): 2016-08-08, 13:44

Re: Jakie okna PCV wybrać, prosze o porady i opinie

Postprzez kozlak100 » 2018-02-18, 11:41

Fajnie na pewno tez przy okazji okien zastosować dobre ramki antysmogowe, np. Fakro. Dzięki temu będzie można bez kłopotu wietrzyć mieszkanie, gdy za oknam smog dość mocny. Choć zima powoli się kończy to w niektórych miastach niestety poziom powietrza jest dość kiepski. A wietrzyć przecież bez dwóch zdań trzeba.
kozlak100
 
Posty: 95
Dołączył(a): 2015-03-14, 17:22

Re: Jakie okna PCV wybrać, prosze o porady i opinie

Postprzez Rympal » 2018-02-19, 12:55

Ja polecam dobre okna pcv dla odmiany - takie, które mają Uw poniżej 0,8 i są porządnie wykonane (to akurat widać gołym okiem). Do tego warto brać trzyszybowe (ale to zazwyczaj wiąże się z pierwszym) i dodatkowo zabezpieczone. I od większej firmy zamiast od lokalsów. Niestety, ale w małych firmach trudniej wyegzekwować gwarancję.
Rympal
 
Posty: 70
Dołączył(a): 2014-08-01, 08:43

Re: Jakie okna PCV wybrać, prosze o porady i opinie

Postprzez marek2402 » 2018-02-20, 10:46

Jakiś czas temu kupiłem okna z firmy Vidok. Jestem zadowolony, bo bardzo dobrze spisują się już dobrych kilka lat. Są szczelne, w dodatku ładnie wyglądają.
marek2402
 
Posty: 1
Dołączył(a): 2018-02-20, 10:31

Re: Jakie okna PCV wybrać, prosze o porady i opinie

Postprzez alekspejski » 2018-02-21, 00:05

Ja mam okna drutex - iglo light. Dobre, szczelne okna. Solidnie wykonane, mają ładne profile. Do tego stosunkowo niewielka cena, nie ma na co narzekać.
alekspejski
 
Posty: 2
Dołączył(a): 2018-02-04, 21:11

Re: Jakie okna PCV wybrać, prosze o porady i opinie

Postprzez Rympal » 2018-02-23, 08:56

Oknoplast jest dobrym przykładem - mają bardzo mocne okna, sieć dystrybutorów w całej Polsce... tyle, że za taki produkt się odpowiednio płaci i to często jest przeszkodą.
Rympal
 
Posty: 70
Dołączył(a): 2014-08-01, 08:43


Zobacz też to

Avatar użytkownika
Doradca Reklama
 
Posty: 234
Dołączył(a): Cz lip 05, 2006 10:29 am
Poprzednia strona



Powrót do Okna i drzwi



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości