Kostka brukowa NOSTALI opinie

Re: Kostka brukowa NOSTALI opinie

Postprzez Norbert145 » 2016-06-23, 13:33

Również na ścieżkach w ogrodzie wygląda genialnie. Na prawdę z Nostalit Pozbruk można robić ciekawe projekty ;)
Norbert145
 
Posty: 337
Dołączył(a): 2015-12-22, 16:36

Odp

Avatar użytkownika
Google - reklama
 
Posty: 963
Dołączył(a): Cz lip 05, 2008 14:29 am

Re: Kostka brukowa NOSTALI opinie

Postprzez Konradon33 » 2018-05-26, 16:20

W Pozbruk Nostalit wygląda pięknie, a o tym nie słyszałem. Może warto abyś też zerknął na stronę Pozbruk i dokładnie sobie sprawdzisz jej wygląd i dokładny opis.
Konradon33
 
Posty: 99
Dołączył(a): 2017-03-20, 15:19

Re: Kostka brukowa NOSTALI opinie

Postprzez Rszmicio » 2018-06-04, 06:51

Kostka brukowa Nostali faktycznie wygląda bardzo ładnie, chociaż to oczywiście kwestia gustu. Akurat jeżeli chodzi o kostkę brukową to zajmujemy się tym na co dzień i pomożemy, doradzimy podczas wyboru, zapraszamy :)
Rszmicio
 
Posty: 35
Dołączył(a): 2017-12-15, 11:22

Re: Kostka brukowa NOSTALI opinie

Postprzez Edek00 » 2018-07-29, 13:27

Ja również jestem za Nostalit 8 Pozbruk bo dostępny jest w kilku pięknych melanżach oraz co ważne wyróżnia się przede wszystkim wysoką jakością wykonania i zastosowanych zabezpieczeń o czym możesz się przecież dowiedzieć już bezpośrednio na jego stronie internetowej.
Edek00
 
Posty: 190
Dołączył(a): 2016-10-19, 16:54

Re: Kostka brukowa NOSTALI opinie

Postprzez Konradon33 » 2018-09-01, 14:48

No to widzę, że nie tylko ja mam takie zdanie :) Fajnie, że jest tak szeroki wybór bo wizualnie jak i techniczne nie ma się do czego przyczepić w zakresie propozycji od Pozbruk.
Konradon33
 
Posty: 99
Dołączył(a): 2017-03-20, 15:19


Zobacz też to

Avatar użytkownika
Doradca Reklama
 
Posty: 234
Dołączył(a): Cz lip 05, 2006 10:29 am
Poprzednia strona



Powrót do Ogrodzenie i bruk



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości