Kostka brukowa NOSTALI opinie

Re: Kostka brukowa NOSTALI opinie

Postprzez Janna » 2014-08-18, 16:25

Taki niby standard ale dla mnie to traki powrót do przeszłoście, bardzo fajny powrót do przeszłości ;)
Janna
 
Posty: 28
Dołączył(a): 2014-04-21, 20:27

Odp

Avatar użytkownika
Google - reklama
 
Posty: 963
Dołączył(a): Cz lip 05, 2008 14:29 am

Re: Kostka brukowa NOSTALI opinie

Postprzez ralf00 » 2014-08-18, 18:44

takie retro jest bardzo fajne :)
ralf00
 
Posty: 39
Dołączył(a): 2014-05-15, 18:43

Re: Kostka brukowa NOSTALI opinie

Postprzez Dominika969 » 2014-08-19, 18:51

No i ja się troche przekonuje do takiej kostki... taka która zawsze w mniejszym lub wiekszym stopniu bedzie na topie ;)
Dominika969
 
Posty: 51
Dołączył(a): 2014-04-25, 09:57

Re: Kostka brukowa NOSTALI opinie

Postprzez miron9922 » 2014-08-30, 15:56

uniwersalna na przestrzeni lat :) rzadko zdarzają się takie rzeczy :)
miron9922
 
Posty: 30
Dołączył(a): 2014-05-29, 19:11

Re: Kostka brukowa NOSTALI opinie

Postprzez panpot » 2014-09-19, 14:13

bo to już pozostaje kwestią stylu danej kostki, a nie chwilowej mody, czy sezonowości
panpot
 
Posty: 329
Dołączył(a): 2014-04-29, 15:00

Re: Kostka brukowa NOSTALI opinie

Postprzez Tyrek453 » 2014-09-20, 14:00

Kostka zawsze będzie dobrym i uniwersalnym materiałem na wielu płaszczyznach, więc nie ma co się bawić w wyszukiwanie jakichś dziwnych rozwiązań :)
Tyrek453
 
Posty: 13
Dołączył(a): 2014-06-13, 15:48

Re: Kostka brukowa NOSTALI opinie

Postprzez Edek60 » 2016-05-23, 08:04

Ja słyszałem tylkko o kostce NOSTALIT 8 z pozbruka, myślę ze jest dobra bo same pozytywne opinie o niej no i jej specyfikacja wygląda ciekawie.
Edek60
 
Posty: 12
Dołączył(a): 2016-04-29, 20:04

Re: Kostka brukowa NOSTALI opinie

Postprzez Alekso32 » 2016-05-24, 17:39

Nostalit 6 oraz 8 to kostka dekoracyjna dostępna w ofercie Pozbruk. Duża paleta wyboru melanży oraz dodatkowa powłoka hydrofobowa.
Alekso32
 
Posty: 410
Dołączył(a): 2015-08-25, 11:00

Re: Kostka brukowa NOSTALI opinie

Postprzez czaroslaw33 » 2016-05-27, 17:05

Nostalit świetnie sprawdzi się jako materiał na ścieżkę, czy też podjazd. Są dwie opcje grubości 6 i 8 cm także dobór bardzo łatwy.
czaroslaw33
 
Posty: 425
Dołączył(a): 2015-08-23, 18:41

Re: Kostka brukowa NOSTALI opinie

Postprzez Wojtek89 » 2016-06-21, 12:04

Nostalit 8 to dla mnie bardziej rustykalny styl. Przy tego typu budynkach będzie wręcz idealnym dopełnieniem.
Wojtek89
 
Posty: 81
Dołączył(a): 2016-03-08, 05:40


Zobacz też to

Avatar użytkownika
Doradca Reklama
 
Posty: 234
Dołączył(a): Cz lip 05, 2006 10:29 am
Poprzednia stronaNastępna strona



Powrót do Ogrodzenie i bruk



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości