Joniec - ogrodzenia betonowe opinie

Joniec - ogrodzenia betonowe opinie

Postprzez BartekBUD » 2013-08-30, 06:24

Czy ktoś korzystał z ogrodzeń betonowych z firmy Joniec?
Jak trwałości tych ogrodzeń?
Avatar użytkownika
BartekBUD
 
Posty: 31
Dołączył(a): 2013-08-30, 05:41
Lokalizacja: Warszawa

Odp

Avatar użytkownika
Google - reklama
 
Posty: 963
Dołączył(a): Cz lip 05, 2008 14:29 am

Re: Joniec - ogrodzenia betonowe opinie

Postprzez bielbetbb » 2013-09-02, 08:27

Ja korzystałem i muszę powiedzieć, że jakość nie jest wystarczająca. Po około 5 latach zmieniłem ogrodzenie na firmę Wiśniowski. Tamto po prostu zaczęło rdzewieć, a silne wiatry, deszcze i przydrożne kamienie zaczęły je niszczyć.
bielbetbb
 
Posty: 6
Dołączył(a): 2013-09-02, 08:16
Lokalizacja: Bielsko-Biała

Re: Joniec - ogrodzenia betonowe opinie

Postprzez JakubZan » 2013-11-04, 08:02

Jak sprawuje CI się ogrodzenie firmy Wiśniowski? Zadowolony jesteś?
JakubZan
 
Posty: 1
Dołączył(a): 2013-11-04, 07:55

Re: Joniec - ogrodzenia betonowe opinie

Postprzez Styrodur » 2013-11-04, 15:12

Wiele zależy od producenta. Takie ogrodzenie powinno być zbrojone, jednak to co ja kupiłem, niestety miało tylko 2 chude pręty i dosłownie wiatr kiedyś wyłamał dwa przęsła. Więc różnie to bywa.
Avatar użytkownika
Styrodur
 
Posty: 32
Dołączył(a): 2013-10-29, 22:11
Lokalizacja: Wąchock

Re: Joniec - ogrodzenia betonowe opinie

Postprzez Krakowiak » 2014-01-10, 14:06

Ale jak mogło Ci zardzewieć ogrodzenie betonowe?? Przecież ogrodzenia Joniec i ogrodzenia Wiśniowski to dwa różne produkty!! Joniec ma łupane bloczki do budowy podmurówki i słupków a Wiśniowski ma wypełnienia metalowe. Ja mam ogrodzenie od Jońca już parę lat i jak na razie nic złego się z nim nie dzieje. :)
A tak poza tym: silne wiatry, kamienie i deszcze są w stanie zdemolować każdą konstrukcję. Myślę, że niektórzy coś o tym wiedzą po ostatnich wiatrach, które szalały w Polsce.
Krakowiak
 
Posty: 1
Dołączył(a): 2014-01-10, 13:56

Re: Joniec - ogrodzenia betonowe opinie

Postprzez swiadom » 2014-08-24, 16:59

Krakowiak napisał(a):Ale jak mogło Ci zardzewieć ogrodzenie betonowe?? Przecież ogrodzenia Joniec i ogrodzenia Wiśniowski to dwa różne produkty!! Joniec ma łupane bloczki do budowy podmurówki i słupków a Wiśniowski ma wypełnienia metalowe. Ja mam ogrodzenie od Jońca już parę lat i jak na razie nic złego się z nim nie dzieje. :)
A tak poza tym: silne wiatry, kamienie i deszcze są w stanie zdemolować każdą konstrukcję. Myślę, że niektórzy coś o tym wiedzą po ostatnich wiatrach, które szalały w Polsce.


Uprzedziłeś mój wpis. Chciałem gościa zapytać o to samo i jeszcze o to, co robił, że mu tamto zardzewiało :) Szkoda, że uzyskamy odpowiedzi. Mogłaby to być dobra historia do opowiadania przy niejednym grillu :D
swiadom
 
Posty: 10
Dołączył(a): 2014-08-23, 19:49

Re: Joniec - ogrodzenia betonowe opinie

Postprzez miron9922 » 2014-08-30, 15:54

niektórym to moze i betonowe ogrodzenie zerdzewieć jak widać :P
miron9922
 
Posty: 30
Dołączył(a): 2014-05-29, 19:11

Re: Joniec - ogrodzenia betonowe opinie

Postprzez Konradon33 » 2018-05-26, 16:22

Dlatego możecie również odwiedzić stronę pozbruk.pl i zapoznać się z ich ofertą w zakresie murów samonośnych. Mają dość spory wybór pięknych materiałów w szerokiej palecie kolorów i zabezpieczeniami powłoką H-Plus.
Konradon33
 
Posty: 89
Dołączył(a): 2017-03-20, 15:19


Zobacz też to

Avatar użytkownika
Doradca Reklama
 
Posty: 234
Dołączył(a): Cz lip 05, 2006 10:29 am



Powrót do Ogrodzenie i bruk



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość