Sztukateria prośba o opinie

Sztukateria prośba o opinie

Postprzez PrzemoPzn » 2014-02-25, 12:31

Witam serdecznie,
jeżeli pomyliłem działy to bardzo przepraszam jednak nie jestem znawcą w tym temacie. Co do pytania to moja żona chciałaby skorzystać z usług jednej firmy odnośnie sztukaterii. Nie miałem nigdy z tym do czynienia oraz wiem że bez zewnętrznej firmy się nie obejdzie. Jak wygląda cały proces? Czy jest to stabilne i czy ulega to jakiemuś zniszczeniu (np: zewnętrznemu) jakieś pęknięcia po czasie? Prosiłbym bardzo o odpowiedzi konkretne.


Pozdrawiam
PrzemoPzn
 
Posty: 1
Dołączył(a): 2014-02-25, 12:26

Odp

Avatar użytkownika
Google - reklama
 
Posty: 963
Dołączył(a): Cz lip 05, 2008 14:29 am

Re: Sztukateria prośba o opinie

Postprzez magiel30 » 2014-08-07, 10:21

Pytałeś jakiś czas temu, ale może to i dobrze. Bo ja od kilku miesięcy dysponuję sztukaterią i jestem zachwycony, miałem szanse sprawdzić na sobie. O jakiej konkretnie sztukaterii u Ciebie mowa? Ja zdecydowałem się na gzymsy balkonowe, i listwy wokółokienne. To co nam dostarczyli, przeszło moje oczekiwania. Świetne elementy! Ładnie wykończone, dokładnie. A co do solidności - to o co pytasz, musisz wiedzieć, że jak masz dobry produkt to bedzie sie trzymać i będzie odporne. O to się nie martw.Mam to na co dzień, i widzę że nic się z tym nie dzieje. Jak chcesz zamawiać tam gdzie ja, to zobacz sobie PerfectStyr. U mnie poszło gładko.
magiel30
 
Posty: 1
Dołączył(a): 2014-08-07, 10:02

Re: Sztukateria prośba o opinie

Postprzez stobejczyk » 2014-08-24, 21:08

Też potwierdzam, że sztukateria to dobry pomysł. Można kupić sztukaterię z różnych materiałów. Ja mam w domu taką z pianki poliuretanowej. Dzięki temu jest bardzo lekka i trwała. Można ją pomalować na dowolny kolor. W pokojach założyliśmy tylko taką gładką, która bardzo zgrabnie poprawiła łączenie ściany z sufitem. Jednak najbardziej podoba mi się to, co mamy w salonie - tam jest specjalna sztukateria do podświetlania. A najśmieszniejsze jest to, że trafiliśmy na nią przypadkiem, bo sztukaterię sprzedaje firma http://podlogi24.net .

Obrazek
stobejczyk
 
Posty: 7
Dołączył(a): 2013-09-14, 13:03

Re: Sztukateria prośba o opinie

Postprzez Bopp » 2014-09-18, 10:48

stobeczjczyk bardzo fajnie się prezentuje ta sztukateria poliuretanowa z tego sklepu. Szczególnie podobają mi się listwy przysufitowe, widziałem coś takiego u kolegi, z tym, że On robił kapitalny remont salonu i naprawdę takie dodatki bardzo fajnie się prezentują. No rzeczywiście bym nie wpadł, żeby w sklepie Podłogi24 szukać sztukaterii, ale widocznie rozszerzają asortyment a mieli taką domenę wykupioną, to ostatnio w różnego rodzaju sklepach jest dość popularne. W każdym razie będzie chyba trzeba coś zamówić bo remont też się szykuje. A powiedź to co wy Macie to chodzi i o te osłonki do ledów? Jak się to sprawuje?
Avatar użytkownika
Bopp
 
Posty: 48
Dołączył(a): 2013-12-05, 10:14

Re: Sztukateria prośba o opinie

Postprzez kob1101 » 2015-04-15, 13:20

Witam serdecznie

Zakupiłem sztukaterię firmy PerfectStyr i jestem zadowolony z wykonania oraz szybkiej obsługi
kob1101
 
Posty: 1
Dołączył(a): 2015-04-15, 13:13

Re: Sztukateria prośba o opinie

Postprzez budzyn » 2015-07-13, 12:09

W http://styroplast.pl/ znajdziesz najtrwalsze materiały, które są odporne na trudne warunki atmosferyczne. Są znani z tego, że zamówienie realizują w szybkim tempie i nie ma problemu z kontaktem. Sprawdź ich na stronie, wybierz wzór i umów się na termin. Na pewno będziesz usatysfakcjonowany.
budzyn
 
Posty: 37
Dołączył(a): 2015-04-27, 11:09

Re: Sztukateria prośba o opinie

Postprzez MariuszKowal » 2015-09-07, 12:30

A ja mogę polecić firmę ze stronką www.fasart.pl już kilka razy montowałem ich elementy i jest ok, wszyscy klienci zadowoleni. Do tego produkt wysokiej jakości.
MariuszKowal
 
Posty: 2
Dołączył(a): 2015-09-07, 12:19

Re: Sztukateria prośba o opinie

Postprzez EkspertWMB » 2015-12-14, 18:33

Sztukateria jest dobrym rozwiązaniem, wykonana ze styropianu itp. jest wytrzymała, łatwo się ją układa/montuje, odporna. Do tego są różnorodne wzory, rodzaje, świetnie sprawdza się wewnątrz i na zewnątrz. Dodaje indywidualnego wyglądu, co jest ważne :) Powraca do elementów dekoracji w każdym stylu :) u nas wmb.pl wiele rodzajów różnych elementów jak i fachowe doradztwo :)
Załączniki
sztukateria_dj42_6_1331199597.jpg
www.wmb.pl
sztukateria_dj42_6_1331199597.jpg (15.95 KiB) Przeglądane 607 razy
08_1358152411.jpg
www.wmb.pl
08_1358152411.jpg (63.49 KiB) Przeglądane 607 razy
EkspertWMB
 
Posty: 39
Dołączył(a): 2015-03-28, 09:30

Re: Sztukateria prośba o opinie

Postprzez molding » 2016-01-11, 14:05

Tak naprawdę, w zastosowaniu sztukaterii ograniczyć cię może jedynie własna wyobraźnia, bo pasuje do każdego stylu. Potrzebny jest tylko dobry pomysł. Najlepiej przejrzeć wcześniej jaki asortyment oferują sklepy, a projekty same rodzą się w głowie. W Jeleniej Górze niedawno otworzyli salon ze sztukaterią, firma nazywa się Decor-Style. Z tego co wiem, prowadzą również sprzedaż przez Internet. Trafiliśmy tam z mężem przypadkiem i zakochaliśmy się w listwach w ornamenty. Zabrakło nam pomieszczeń w domu na realizację wszystkich pomysłów :) Polecam z całego serca zabawę ze sztukaterią. Można tworzyć prawdziwe cuda!
molding
 
Posty: 2
Dołączył(a): 2016-01-11, 13:54

Re: Sztukateria prośba o opinie

Postprzez decoartwood » 2016-03-23, 23:22

polecamy ozdobne elementy dewnopodobne imitujące naturalną deskę.

www.decoartwood.pl
Załączniki
Ulotka 148x105-strona002a.jpg
Ulotka 148x105-strona002a.jpg (237.11 KiB) Przeglądane 412 razy
Ulotka 148x105-strona001a.jpg
Ulotka 148x105-strona001a.jpg (225.72 KiB) Przeglądane 412 razy
decoartwood
 
Posty: 2
Dołączył(a): 2016-03-23, 23:13


Zobacz też to

Avatar użytkownika
Doradca Reklama
 
Posty: 234
Dołączył(a): Cz lip 05, 2006 10:29 am
Następna strona



Powrót do Ocieplenie i elewacja



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość