JBP HD Camera - opinie

Re: JBP HD Camera - opinie

Postprzez Kiki44 » 2016-12-06, 16:12

Widziałem i powiem tylko Wow! Już nie brakuje jej niczego niezawodna detekcja ruchu z alarmem, świetną jakością obrazu, prostą obsługą aplikacji itd. No teraz już chyba na prawdę przekonali mnie do siebie.
Kiki44
 
Posty: 89
Dołączył(a): 2016-12-06, 16:07

Odp

Avatar użytkownika
Google - reklama
 
Posty: 963
Dołączył(a): Cz lip 05, 2008 14:29 am

Re: JBP HD Camera - opinie

Postprzez Quqik22 » 2016-12-15, 18:16

No JBP HD Camera zrobił na prawdę kawał roboty zarówno w przypadku monitoringu zewnętrznego jak również kamer szpiegowskich ukrytych w zegarze, czujniku dymu itp.
Quqik22
 
Posty: 1
Dołączył(a): 2016-12-15, 18:13

Re: JBP HD Camera - opinie

Postprzez Gagik222 » 2017-01-19, 18:27

W modelu KZ6 mam wszystko czego potrzebowałem, dokupiłem sobie MicroSD na 64 GB apka jest fajnie dostosowana na telefon i komputer. Zabezpieczenie IP66 pozwala kamerze wytrzymać złe warunki atmosferyczne, a ONVIF podłączyć ją do rejestratora w firmie.
Gagik222
 
Posty: 11
Dołączył(a): 2016-10-14, 17:40

Re: JBP HD Camera - opinie

Postprzez JurekSeraf » 2017-01-26, 17:40

Mijają kolejne tygodnie i nadal pozostaje przy zdaniu, że warto zainwestować w ich kamery. Na pewno się nie zawiedziecie jakością wykonania i warunkami gwarancji.
JurekSeraf
 
Posty: 10
Dołączył(a): 2016-11-27, 19:49

Re: JBP HD Camera - opinie

Postprzez Norbert145 » 2017-01-27, 14:21

No i chyba jednak przekonaliście mnie do nich. Na ten moment wybór padł na model KZ5 ponieważ jednak od zawsze byłem zwolennikiem obrotowych kamer. Zamówię i zdam Wam relację jak tam jest u mnie ;)
Norbert145
 
Posty: 338
Dołączył(a): 2015-12-22, 16:36

Re: JBP HD Camera - opinie

Postprzez Konradon33 » 2017-03-21, 05:47

Kamera obrotowa to jak najbardziej słuszny wybór. Wiadomo, że wiele zależy od producenta jednak wybierając JBP to już się o to nie musisz obawiać. Obraz HD, detekcja ruchu, powiadomienia na email, standard ONFIV oraz możliwość podglądu obrazu z aplikacji na telefonie czy komputerze. Dobra cena i też warunki gwarancji.
Konradon33
 
Posty: 99
Dołączył(a): 2017-03-20, 15:19

Re: JBP HD Camera - opinie

Postprzez Kamery24 » 2017-09-23, 08:35

Pewnie, że wiele zależy od samego producenta oraz modelu kamery na jaki się zdecydujemy, natomiast te obrotowe mają szersze pole widzenia, zasięg oraz są praktyczne. Zresztą ciekawe modele znajdziecie u nas na Kamery24 w razie pytań chętnie pomożemy.
Kamery24
 
Posty: 14
Dołączył(a): 2017-09-23, 08:18


Zobacz też to

Avatar użytkownika
Doradca Reklama
 
Posty: 234
Dołączył(a): Cz lip 05, 2006 10:29 am
Poprzednia strona



Powrót do Alarm i dom inteligentny



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość